Kristianstad, Kv. Hovrätten

Östra Storgatan 20 A-B, 4 ROK - Radhus

Östra Storgatan , Kristianstad

Hyresrätt

Nybyggt och påkostat mitt i Kristianstad!

Här bor du i ett urbant boende just intill Stora torg vilket innebär att hela centrala Kristianstad ligger för dina fötter. Njut av allt som centrum har att erbjuda såsom shopping, restauranger, caféer, biografer mm. Mycket nära till goda kommunikationer från Kristianstad centralstation, samt den härliga Tivoliparken och Vattenriket bara en kort promenad bort.

På innergården har vi byggt två st unika stadsradhus på 98 kvm vardera med högt i tak och härligt ljusinsläpp genom takfönstren. På bottenvåningen möts vi av en rymlig hall med gott om förvaring i garderober. Vidare finns det ett välutrustat kök samt vardagsrum i öppen planlösning, och ett snyggt helkaklat badrum som också innehåller tvättmaskin och torktumlare.

Ovanvåningen rymmer ett rejält vardagsrum med öppet ända upp till nock, och himlen att se på genom de båda takfönstren. Här finns också två sovrum, ett stort och ett mindre, båda med generös förvaring i egen klädkammare! Balkong i söderläge finner vi också här.

Påkostade materialval såsom kök- och badrumsinredning från Ballingslöv, stenbänkskivor i kök och fönsternischer, samt mattlackad ekparkett på båda våningsplanen.

Nybyggt 2020 – Snabb inflytt möjlig!

*Exempelbilder kan förekomma i denna annons.

Snabbfakta
Kommun
Kristianstad
Fastighetsbeteckning
Kv. Hovrätten 20
Gatuadress
Östra Storgatan 20 A-B
Storlek
98 kvm
Rum
4 rok
Pris
14 600 kr/månaden
Våning
1 och 2
Balkong/Uteplats
Ja
Hiss
Nej
Kall- eller Varmhyra
Varmhyra
Förråd
Ja
Östra Storgatan , Kristianstad

Ansökningsformulär