Kristianstad, Kv. Hammarhus

Kv. Hammarhus, 2 rok

Stenskeppsvägen, Kristianstad

Hyreslägenhet, Hammar, Kristianstad

K-Fastigheter bygger nya hyresrätter med inflyttning 1 juli 2019

Välkommen till ett bekvämt och trivsamt boende med närhet till shopping och gemenskap.

Här bor du i ett urbant boende bara ett stenkast ifrån det nya shoppingcentret. Ett tryggt och prisvärt boende där du har närhet till caféer och butiker, men ändå har möjlighet att koppla av i den lummiga innergården.

Lägenheterna erbjuder härligt ljusinsläpp samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.
Klinker i hallen, övriga rum ek-laminatgolv, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, köksinredning från Marbodal kök (vit), bänkskiva (grå) samt diskmaskin. Samtliga vitvaror från Electrolux. Goda förvaringsutrymmen med garderober och förråd.

Fiber via Kristianstads stadsnät och Com Hem som leverantör.

Parkeringsplats finns att hyra separat för 350 kr/mån.

Snabbfakta
Kommun
Kristianstads
Fastighetsbeteckning
Kv. Hammarshus
Gatuadress
Stenskeppsvägen
Storlek
50 kvm
Rum
2 rok
Pris
7 700 kr/månaden
Total area (m2)
6 956
Stenskeppsvägen, Kristianstad

Intresseanmälan

Viktigt om intresseanmälningar

  • För att få hyra hos oss måste du uppfylla kriterierna i vår uthyrningspolicy. Vi tillämpar inte något strikt kösystem. Du ska göra din anmälan via k-fastigheter.se
  • Det är den som ska stå på hyreskontraktet som ska göra intresseanmälan. Ange bara medsökande om ni båda vill stå på hyreskontraktet.
  • Du kan bara ha en aktiv anmälan samtidigt. Fyll därför i alla städer och områden som du är intresserad av. Om du tidigare skickat in en intresseanmälan och vill lägga till något område till den, eller ändra/uppdatera någonting i den, ring oss på 010-330 00 69 eller maila oss på [email protected]
  • Du måste förnya din anmälan var tolfte månad. Du kommer att få ett påminnelsemail innan perioden löpt ut, och måste då kontakta oss för att uppdatera dina uppgifter och förnya din anmälan. Om du inte gör det, kommer din anmälan raderas.
  • Om du kan komma i fråga för att hyra en lägenhet kan vi komma att ta en kreditupplysning på dig (och eventuell medsökande) redan före det att vi tar ställning till om du ska få komma på visning. Vi kommer alltid att meddela dig om vi beslutar att du inte kommer i fråga för att hyra hos oss baserat på en sådan kreditupplysning.

Du hittar vår uthyrningspolicy här och information om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

Loading.sv..