Osby, Centrum

Kv. Dekoratören / Rosen

Ängsgatan, Osby

Hyresfastighet

K-fastigheter har uppfört 8 st centralt belägna exklusiva marklägenheter i Osby med endast 800 meter till centrum.
Naturnära fastigheter med stora glaspartier som skapar en harmonisk boendemiljö.

Alla lägenheter erhåller trä- däck om 40 kvm med skärmtak, förråd samt tillgång till garage med fjärrstyrd port. Lägenheterna är exklusivt utrustade med vinkelkök från Ballingslöv, vitvaror från Electrolux, mattlackerad ekparkett, badrum med hög standard, 3,90 takhöjd i kök och vardagsrum, golvburna värmeslingor samt en egen frånluftsvärmepump från IVT 490.

7 styck 3 rok 78 kvm
1 styck 4 rok 99 kvm

Välkommen med er intresseanmälan i tillhörande blankett!

Snabbfakta
Kommun
Osby
Fastighetsbeteckning
Kv. Dekoratören / Rosen
Gatuadress
Ängsgatan
Typer av hem
78 kvm - 3 rok
99 kvm - 4 rok
Våningar
1
Ängsgatan, Osby

Intresseanmälan

Viktigt om intresseanmälningar

  • För att få hyra hos oss måste du uppfylla kriterierna i vår uthyrningspolicy. Vi tillämpar inte något strikt kösystem. Du ska göra din anmälan via k-fastigheter.se
  • Det är den som ska stå på hyreskontraktet som ska göra intresseanmälan. Ange bara medsökande om ni båda vill stå på hyreskontraktet.
  • Du kan bara ha en aktiv anmälan samtidigt. Fyll därför i alla städer och områden som du är intresserad av. Om du tidigare skickat in en intresseanmälan och vill lägga till något område till den, eller ändra/uppdatera någonting i den, ring oss på 010-330 00 69 eller maila oss på [email protected]
  • Du måste förnya din anmälan var tolfte månad. Du kommer att få ett påminnelsemail innan perioden löpt ut, och måste då kontakta oss för att uppdatera dina uppgifter och förnya din anmälan. Om du inte gör det, kommer din anmälan raderas.
  • Om du kan komma i fråga för att hyra en lägenhet kan vi komma att ta en kreditupplysning på dig (och eventuell medsökande) redan före det att vi tar ställning till om du ska få komma på visning. Vi kommer alltid att meddela dig om vi beslutar att du inte kommer i fråga för att hyra hos oss baserat på en sådan kreditupplysning.

Du hittar vår uthyrningspolicy här och information om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

Loading.sv..