Helsingborg, Nyponrosen 4

Kv. Nyponrosen

Husensjö, Helsingborg

Hyres & Kommersiell

K-Fastigheter expanderar i Helsingborg!

I Husensjö, Helsingborg kommer vi att bygga 2st punkthus med plats för sammanlagt 64st lägenheter och lokaler i bottenplan.

Inflyttningen kommer att ske i 2 etapper och är planerad: december 2020 och augusti 2021.

OBS. Bilden är endast en illustration! Mer information kommer senare!

Snabbfakta
Kommun
Helsingborgs
Fastighetsbeteckning
Kv. Nyponrosen
Gatuadress
Husensjö
Husensjö, Helsingborg

Intresseanmälan

Viktigt om intresseanmälningar

  • För att få hyra hos oss måste du uppfylla kriterierna i vår uthyrningspolicy. Vi tillämpar inte något strikt kösystem. Du ska göra din anmälan via k-fastigheter.se
  • Det är den som ska stå på hyreskontraktet som ska göra intresseanmälan. Ange bara medsökande om ni båda vill stå på hyreskontraktet.
  • Du kan bara ha en aktiv anmälan samtidigt. Fyll därför i alla städer och områden som du är intresserad av. Om du tidigare skickat in en intresseanmälan och vill lägga till något område till den, eller ändra/uppdatera någonting i den, ring oss på 010-330 00 69 eller maila oss på [email protected]
  • Du måste förnya din anmälan var tolfte månad. Du kommer att få ett påminnelsemail innan perioden löpt ut, och måste då kontakta oss för att uppdatera dina uppgifter och förnya din anmälan. Om du inte gör det, kommer din anmälan raderas.
  • Om du kan komma i fråga för att hyra en lägenhet kan vi komma att ta en kreditupplysning på dig (och eventuell medsökande) redan före det att vi tar ställning till om du ska få komma på visning. Vi kommer alltid att meddela dig om vi beslutar att du inte kommer i fråga för att hyra hos oss baserat på en sådan kreditupplysning.

Du hittar vår uthyrningspolicy här och information om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

Loading.sv..