Helsingborg, Fredriksdal

Kv. Brigaden 7 och 8

Larmvägen, Helsingborg

Pågående projekt

K-fastigheter uppför 179 st hyreslägenheter på Larmvägen, Fredriksdal i Helsingborg.
Inflyttning sker i 4 etapper: 1 juni 2019, 1 september 2019, 1 december 2019 och 1 september 2020.

Maria Brolin Glennow
0704-229235
[email protected]

2 rok 50,8 kvm
7 922 kr/mån

3 rok 60,8 kvm
9 125 kr/mån

På Larmvägen bor du i ett trevligt helt nybyggt område med centrum inom cykelavstånd. I en blandad bebyggelse och granne med en stor bostadsrättsförening med 3-våningshus.

All tänkbar daglig service hittar ni inom gång- och cykelavstånd. Här finns CityGross, Ica Maxi och Netto. Vårdcentralen Drottninghög ligger bara ca 7 min gångväg från bostäderna.

Kommunikationerna är lysande med busslinje 1, 7 och 10 inom gångavstånd. För den bilburna erbjuds parkeringsplatser för 350 kr/månad, och det finns just nu lediga platser. Motorvägspåfart finns snabbt och enkelt både söderut och norrut.

Det finns flera populära förskolor och skolor i närområdet inom gångavstånd. Bland annat finns Skarans förskola, Kubikskolan för åk 1-9 och Filborna gymnasieskola. Även Olympiaskolan som erbjuder både högstadie- och gymnasieundervisning. Olympia är Helsingborg eldorado för idrottsaktiviteter och evenemang. Här finns dessutom möjligheter till all sorts träning i form av utegym, motionsslingor och fotbollsplaner.

Nära Olympia ligger populära och vackra Fredriksdals herrgård men otroligt välskött trädgårds-/parkmiljö. Fredriksdal var ursprungligen anlagt som ett landeri, ett slags sommarställe, av Fredrik Wilhelm Cöster år 1787.
Sydöst om Larmvägen hittar ni också koloniområden och Filborna skogspark. Perfekt för motionären och naturintresserade!

Kort om huset
Äntligen byggs det nyproducerade lägenheter i trevliga Fredriksdal! Här erbjuds nu välplanerade hyresrätter i 5 och 7 våningar, men all daglig service inom gångavstånd. Välj mellan 2 eller 3 rum och kök, och granne till området är bl.a. populära bostadsrätter.

Från våning 2 är de flesta bostäder med balkong, och på markplanet finns uteplatser de flesta lägenheter.

Husen känns genomgående ljusa och luftiga med snygga materialval, och välkomnande ytor. Lägenheterna är genomgående välbyggda och planerade att passa alla. Dessutom med tvättutrustning och diskmaskin i varje lägenhet!

Mellan huskropparna finns generösa grönytor med lekplats. Det finns även parkeringsmöjligheter. Parkeringsplats kostar 350 kr/månad.

Inflyttning kan ske omgående i hus A och B, hus D blir klara 1 december 2019 och hus C blir klart 1 september 2020. 

 

Rumsbeskrivning

Hall:
Hall med ljusgrått klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns platsbyggd garderob samt plats för avhänging.
På framsidan finns en loftgång med plats för mindre möblemang och blommor.

Badrum:
Ljusgrått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Här finns wc, handdukstork, dusch med glasvägg, handfat med kommod samt badrumsskåp med spegel och belysning. Badrummet är också utrustat med tvättmaskin och torktumlare, men tillhörande arbetsbänk i grå laminat.

Kök:
Golv i eklaminat och vitmålade väggar. Vit köksinredning från Ballingslöv och handtag i rostfritt. Grå bänkskiva i sten. Köket är utrustat med kyl/frys, inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, ugn och spishäll. I lägenheterna med 3 rum finns 2 kombinerade kyl/frys, och i lägenheterna med 2 rum finns 1 kombinerad kyl/frys.

Öppen planlösning mot vardagsrummet.

Vardagsrum:
Golv i eklaminat och vitmålade väggar. Ljusgrå fönsterbänk i sten. Från vardagsrummet nås balkongen, och i entréplan finns istället uteplats.

Sovrum:
Golv i eklaminat och vitmålade väggar. Ljusgrå fönsterbänk i sten. I lägenheterna med 3 rum finns två sovrum, och i lägenheterna med 2 rum finns ett sovrum. Det stora sovrummet rymmer dubbelsäng och har en garderobsvägg, och det lilla sovrummet har plats för enkelsäng och en mindre arbets-/läshörna.

Snabbfakta
Kommun
Helsingborgs
Fastighetsbeteckning
Kv. Brigaden 7 och 8
Gatuadress
Larmvägen
Typer av hem
51 kvm - 2 rok
61 kvm - 3 rok
Våningar
7
Larmvägen, Helsingborg

Intresseanmälan

Viktigt om intresseanmälningar

  • För att få hyra hos oss måste du uppfylla kriterierna i vår uthyrningspolicy. Vi tillämpar inte något strikt kösystem. Du ska göra din anmälan via k-fastigheter.se
  • Det är den som ska stå på hyreskontraktet som ska göra intresseanmälan. Ange bara medsökande om ni båda vill stå på hyreskontraktet.
  • Du kan bara ha en aktiv anmälan samtidigt. Fyll därför i alla städer och områden som du är intresserad av. Om du tidigare skickat in en intresseanmälan och vill lägga till något område till den, eller ändra/uppdatera någonting i den, ring oss på 010-330 00 69 eller maila oss på [email protected]
  • Du måste förnya din anmälan var tolfte månad. Du kommer att få ett påminnelsemail innan perioden löpt ut, och måste då kontakta oss för att uppdatera dina uppgifter och förnya din anmälan. Om du inte gör det, kommer din anmälan raderas.
  • Om du kan komma i fråga för att hyra en lägenhet kan vi komma att ta en kreditupplysning på dig (och eventuell medsökande) redan före det att vi tar ställning till om du ska få komma på visning. Vi kommer alltid att meddela dig om vi beslutar att du inte kommer i fråga för att hyra hos oss baserat på en sådan kreditupplysning.

Du hittar vår uthyrningspolicy här och information om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

Loading.sv..